چاي سفيد:

چاي سياه،چاي سبز و چاي سفيد همه از يك درختچه مي باشند ولي برگ هاي نو رس،نازك، ظريف و نرم آن كه هنوز كاملا غنچه و باز نشده اند و در كرك نقره اي رنگ پوشيده شده اند به نام چاي سفيد معروف است.اين برگ ها فقط بايد در مدت دو روز در سال چيده شوند و گرنه برگ ها باز شده و ظرافت خود را از دست مي دهند بنابراين چاي سفيد گران ترين نوع چاي بوده و قيمت آن تقريبا 50 تا 100 برابر چاي معمولي است.فرق ديگر چاي سفيد با انواع ديگر چاي اين است كه چاي سفيد تحت تخمير و اعمال ديگر قرار نمي گيرد بنابراين طعم اصلي و طبيعي خود را حفظ مي كند كه طمعي شيرين و ملايم است و به دليل لطافت برگ ها نبايد براي دم كردن آن از آب جوش استفاده شود.نوشيدن چاي سفيد خواص بيشماري دارد و براي سلامتي انسان ضروري است زيرا مقدار كافئين در يك ليوان آن 15 ميلي گرم مي باشد در حاليكه يك ليوان چاي سبز 20 ميلي گرم و يك ليوان چاي سياه 40 ميلي گرم و در يك ليوان قهوه 130 ميلي گرم و يك قوطي كوكاكولا 250 ميلي گرم كافيئن وجود دارد. چاي سفيد در چين،ژاپن و ايالت دارجلينگ هند توليد مي شود و در اروپا و آمريكا كاملا ناشناخته مانده است چاي سفيد در قديم به عنوان چاي امپراطور معروف بود زيرا مقدار توليد آن بسيار كم بوده و قبل از اينكه شكوفه ها باز شوند بايد دست چين شود.

براي دم كردن چاي سفيد آب جوشيده را روي آن نريزيد بلكه آب را به جوش آوريد و حدود يك دقيقه صبر كنيد تا درجه حرارت آن به حدود 85-80 درجه سانتيگراد برسد سپس آن را روي چاي ريخته و بگذاريد به مدت 8-5 دقيقه دم بكشد. براي هر ليوان چاي به دو قاشق چايخوري چاي سفيد احتياج است تقريبا دو برابر چاي سياه زيرا چاي سفيد فشرده تر مي باشد.

خواص چاي سفيد:

1-چاي سفيد بالاترين حد آنتي اكسيدان را دارا است زيرا ده برابر از ويتامين E  و 20 برابر از ويتامين c قوي تر است.

2-چاي سفيد اكسيداسيون كلسترول بد را در بدن متوقف مي كند كه عامل مهمي در حمله قلبي مي باشد.

3-چاي سفيد كلسترول را پايين مي آورد.

4-چاي سفيد از سرطان هاي مختلف مخصوصا از سرطان روده بزرگ جلوگيري مي كند.

5-چاي سفيد فعاليت انسولين را زياد مي كند.

6-چاي سفيد رگ ها را تمييز كرده و فشار خون را پايين مي آورد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *