طبیعت شکوفه های نارنج (بهار نارنج) در دوم گرم و خشک است.
خواص مهم آن
– شادی بخش، مقوی مغز و ریه و دستگاه گوارش.
– بوییدن شکوفه آن مقوی مغز و تحلیل برنده زکام است.
– عرق آن جهت رفع ضعف مغز و گشودن منافذ بدن و رفع نزله ها، تپش قلب، قولنج، تقویت اشتها و از بین بردن آروغ و نفخ استفاده میشود.
– اثر بهار نارنج در ظرف مسی تا ۷ سال و در ظرف شیشه ای تا یک سال باقی میماند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *