چای ترش یا چای مکه گیاهی است از خانواده پنیرک که بومی آسیا از هند تا مالزی و افریقاست و در سطح وسیع در مناطق گرمسیری پرورش داده

می شود.
بخش دارویی چای ترش، گل ها و به ویژه کاسبرگ های رنگین آن است که سرشار از آنتوسیانین و فلاونویید است.
از این گیاه برای پایین آوردن فشار خون، خنک کردن کبد، مدر و آنتی اکسیدان استفاده می شود.
نوشیدنی خنک کننده
چای ترش ۲ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۲ قاشق غذاخوریحلقه های لیمو
آب جوش روی این گیاهان بریزید و بزارید تا نیم ساعت دم بکشد، صاف کرده و خنک میل کنید.
از عسل برای شیرین کردن استفاده کنید.
این نوشیدنی تا ۴ روز در یخچال قابل نگهداری است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *