تهیه ی تنقلات و دسرهای ویژه ی شب یلدا همراه با نکات تغذیه ای
آموزش تهیه دسر خرمالو، پاستیل انار و مسقطی
مدرس: سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)
77,500 تومان
دانش : در این کارگاه ارزش های غذایی آجیل ها( بادام شیرین، پسته ، فندق، گردو، تخمه)و میوه ها ( انار، هندوانه، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، خرمالو، به و کدوحلوایی) و آموزش مستقطی انار و دسر خرمالو گفته شده است.
مهارت: ساخت دسر خرمالو
مدرس کارگاه : سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)
مدت زمان کارگاه: یک ساعت
نوع برگزاری کارگاه: آفلاین
تعداد جلسات: 1 جلسه
فیلم
مخاطبین: تمامی افراد
پیش نیاز: ندارد
امتیازات: ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه 40000 تومان)
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.