تهیه ی تنقلات و دسرهای ویژه ی شب یلدا همراه با نکات تغذیه ای
آموزش تهیه دسر خرمالو، پاستیل انار و مسقطی
مدرس: سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)
155,000 تومان
دانش : در این کارگاه ارزش های غذایی آجیل ها( بادام شیرین، پسته ، فندق، گردو، تخمه)و میوه ها ( انار، هندوانه، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، خرمالو، به و کدوحلوایی) و آموزش مستقطی انار و دسر خرمالو گفته شده است.
مهارت: ساخت دسر خرمالو
مدرس کارگاه : سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)
مدت زمان کارگاه: یک ساعت
نوع برگزاری کارگاه: آفلاین
تعداد جلسات: 1 جلسه
فیلم
مخاطبین: تمامی افراد
پیش نیاز: ندارد
امتیازات: ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه 40000 تومان)
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.