تنقلات ویژه ی شب یلدا

155,000 تومان

دانش : در این کارگاه ارزش های غذایی آجیل ها( بادام شیرین، پسته ، فندق، گردو، تخمه)و میوه ها ( انار، هندوانه، پرتقال، لیموشیرین، نارنگی، خرمالو، به و کدوحلوایی) و آموزش مستقطی انار و دسر خرمالو گفته شده است.

مهارت: ساخت دسر خرمالو

مدرس کارگاه : سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)

  • اطلاعات عمومی کارگاه:

مدت زمان کارگاه: یک ساعت

نوع برگزاری کارگاه: آفلاین

تعداد جلسات: 1 جلسه

فیلم

 

مخاطبین: تمامی افراد

پیش نیاز: ندارد

امتیازات: ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه 40000 تومان)

تهیه ی تنقلات و دسرهای ویژه ی شب یلدا همراه با نکات تغذیه ای

آموزش تهیه دسر خرمالو،‌ پاستیل انار و مسقطی

 

مدرس: سرکار خانم بنکی (دکترای صنایع غذایی)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تنقلات ویژه ی شب یلدا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تنقلات ویژه ی شب یلدا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *