آموزش روش‌های روغن‌گیری از میوه‌های پاییزی

335,000 تومان

دانش(قسمت تئوری): در این کارگاه آشنایی با میوه­های قابل روغن­گیری، بررسی تأثیرات روغن­های میوه­های پاییزی بر سلامتی، روش­های روغن­گیری از مرکبات، چگونگی تهیه روغن­های خانگی، آموزش نحوۀ روغن­گیری از: انار، انگور، پرتقال، به، کدو حلوایی، میوه نسترن  آموزش داده شده است.

مهارت(قسمت عملی): آموزش روغن گیری

مدرس کارگاه : سرکار خانم مهندس پرتوی کارشناس گیاهان دارویی

اطلاعات عمومی کارگاه:

مدت زمان کارگاه: 1 ساعت

نوع برگزاری کارگاه: آفلاین

تعداد جلسات: 1 جلسه

فیلم

مخاطبین: علاقمندان به روغن گیری

پیش نیاز: این کارگاه پیش نیاز ندارد و برای عموم آزاد می باشد.

امتیازات: ارائه گواهینامه معتبر شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه 40000 تومان)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش روش‌های روغن‌گیری از میوه‌های پاییزی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ممکن است دوست داشته باشید…

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش روش‌های روغن‌گیری از میوه‌های پاییزی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *