از سير تا پياز زنجبيل

تومان

دانش(قسمت تئوری): در این کارگاه  شما با معرفی گیاه و ترکیبات اصلی آن و همچنين کاربردهای درمانی و موارد احتیاط درمصرف آشنا خواهيد شد  و در آخر نيز به شما طرز تهیه‌ی: لیموناد زنجبیل ، شربت زنحبیل ،مربای زنجبیل ،قرص زنجبیل ،مرهم گرم زنجبیل ،  دمنوش زنجبیل و اسانس زنجبیل آموزش داده خواهد شد.

مدرس کارگاه : سرکار خانم دکتر هاشم پور( دکترای گیاهان دارویی)

  • اطلاعات عمومی کارگاه:

مدت زمان کارگاه: یک ساعت

نوع برگزاری کارگاه: آفلاین

تعداد جلسات: 1 جلسه

مخاطبین: علاقه مندان به زنجبيل و  خواص آن

پیش نیاز: ندارد

امتیازات: ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه به صورت مجزا دریافت می شود)

ارسال فیلم ضبط شده(پشتیبانی تا يكماه بعد از اجراي كارگاه)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “از سير تا پياز زنجبيل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “از سير تا پياز زنجبيل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *