دوره تخصصی ادویه شناسی

تومان

  • مقدمه
  • دلیل استفاده از ادویه
  • طبقه بندی ادویه جات
  • نگهداری ادویه
  • بو دادن یا رست کردن ادویه
  • آسیاب ادویه
  • تقلبات در ادویه
  • شناخت ادویه جات پرکاربرد (شامل 20 نوع ادویه مفرده)
  • بحث عملی ( ترکیب ادویه جات): شامل 14 نوع ترکیب ادویه جات
    ادویه پلویی، ادویه خورشی، ادویه ماهی، ادویه ترشی، ادویه سالاد، ادویه کنتاکی، ادویه کاری، ادویه گرام ماسالا، ادویه ایتالیایی، ادویه مکزیکی، ادویه چینی، ادویه عربی( بهارات)، ادویه مراکشی

*‌ حضوری- آنلاین

*‎‌ به همراه پشتیبانی، کار عملی، ارسال فیلم جلسات

دریافت مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفه‌ای

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره تخصصی ادویه شناسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره تخصصی ادویه شناسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *