از سير تا پياز زنجبيل

تومان

دانش(قسمت تئوری): در این کارگاه  شما با معرفی گیاه و ترکیبات اصلی آن و همچنين کاربردهای درمانی و موارد احتیاط درمصرف آشنا خواهيد شد  و در آخر نيز به شما طرز تهیه‌ی: لیموناد زنجبیل ، شربت زنحبیل ،مربای زنجبیل ،قرص زنجبیل ،مرهم گرم زنجبیل ،  دمنوش زنجبیل و اسانس زنجبیل آموزش داده خواهد شد.

مدرس کارگاه : سرکار خانم دکتر هاشم پور( دکترای گیاهان دارویی)

  • اطلاعات عمومی کارگاه:

مدت زمان کارگاه: یک ساعت

نوع برگزاری کارگاه: آفلاین

تعداد جلسات: 1 جلسه

مخاطبین: علاقه مندان به زنجبيل و  خواص آن

پیش نیاز: ندارد

امتیازات: ارائه گواهینامه شرکت در کارگاه از آموزشگاه گیاه دانه (هزینه صدور گواهینامه به صورت مجزا دریافت می شود)

ارسال فیلم ضبط شده(پشتیبانی تا يكماه بعد از اجراي كارگاه)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “از سير تا پياز زنجبيل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “از سير تا پياز زنجبيل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *