افرادی که عموما با آغاز فصل #بهار دچار حساسیت‌ها و #آلرژی‌_های فصلی می‌شوند با رعایت نکات و تدابیری که در متون طب سنتی ایران به آن اشاره شده، می‌توانند از ابتلا به این بیماری‌ها در این فصل #پیشگیری کنند.
💠این افراد با نزدیک شدن بهار می‌توانند به رعایت یک #رژیم_غذایی ساده به‌مدت ۳ روز از ابتلا به آلرژی‌ها و حساسیت‌های فصل بهار پیشگیری کنند.
💠این افراد باید به‌مدت ۳ روز تنها از #ماء_الشعیری که به‌صورت سنتی و بدون استفاده از موادشیمیایی و نگهدارنده تهیه شده، استفاده کنند و نباید از ماده غذایی دیگری استفاده کنند. 💠پس از اتمام این رژیم غذایی ۳ روزه نیز بیمار باید از سبزی‌های پخته شده، بدون ادویه و کم حجم به‌عنوان غذا استفاده کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *