جوشانده گیاهی ضدآنفولانزا و سرماخوردگی
گیاهان می توانند در عفونت ها بزرگترین حامی ما باشند ، با تقویت سیستم ایمنی بدن در مراحل اول از پیشروی بیماری جلوگیری می کنند! گیاهان دارویی با خواص دارویی و غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای تقویت سیستم ایمنی بدن را تامین می کنند. امروز می خواهیم این دستور العمل جوشانده غذایی را با شما به اشتراک بگذاریم.
این فرمول ساده را برای سلامتی و جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در روزها و شب های پاییزی امتحان کنید.
مواد لازم:
ریشه قاصدک
ریزوم زنجبیل
میوه سرخ ولیک
ریشه باباآدم
طرز تهیه:
۲۸ گرم گیاه و ۱ لیتر آب را در ظرفی ریخته روی اجاق بگذارید. حرارت را ملایم کرده، وقتی شروع به جوشیدن کرد، در ظرف را بگذارید و جوشانده خود را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپوشانید. توجه داشته باشید که حرارت ملایم باشد.
علاوه بر خواص مغذی قاصدک و باباآدم ، آنها موجب سم زدایی طبیعی بدن و تقویت کبد می شوند. میوه سرخ ولیک باعث تقویت سیستم عصبی ، خواص مغذی و همچنین اثر مرطوب کننده دارد. این یک فرمول خشک کننده عفونت است، بنابراین با آب زیادی میل شود. زنجبیل گرم کننده ، ضد التهاب و هضم کننده است. اگر احساس سرماخوردگی دارید ، میزان مقدار زنجبیل را در فرمول خود افزایش دهید ، حمام گرم بگیرید و به خودتان اجازه دهید عرق کنید. با افزایش دمای بدن ، می تواند بدن شما را در مقابله با سرماخوردگی پشتیبانی کند.

 

اسانس اکالیپتوس و آنفولانزا

اسانس اکالیپتوس دارای میزان فراوانی ترکیب سینئول است.
این اسانس از نظر دارویی برای درمان سرماخوردگی بسیار ارزشمند است.
اسانس اکالیپتوس ضدعفونی کننده و ضدویروسی قوی است که بر روی بیشتر ویروس های آنفولانزا موثر است.
ترکیب اسانس های اکالیپتوس و ریحان اثر فزاینده ای بر رشد باکتری ها دارند.
اسانس اکالیپتوس را با روغن هایی مانند زیتون، کنجد و آفتابگردان میتوان ترکیب کرد و هم به صورت موضعی و هم به صورت آروماتراپی مصرف کرد.
هیچ گاه از اسانس ها به ویژه اکالیپتوس به صورت خالص استفاده نشود و حتما در ترکیب با روغن ها، کرم ها و پمادها به کار روند.
اسانس اکالیپتوس به طور مستقیم جلوی بینی گرفته نشود که حتی موجب خفگی در کودکان میشود.
اسانس ها را به تنهایی به صورت خوراکی نمیتوان مصرف کرد.

 

شربت زنجبیل ضد آنفولانزا و سرماخوردگی:
نصف فنجان پودر زنجبیل با یک فنجان زنجبیل تازه،کمی دارچین را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا آب نصف شود. صاف و بعد از خنک شدن با یک فنجان عسل مخلوط کنید و هر بار می توان یک قاشق از شربت را با آب گرم مخلوط کرده میل کنید.

گلو درد و درمان‌های خانگی گیاهی:

لعاب اسفرزه را چندین بار در طول روز غرغره کنید و به جای آب خوردن معمولی از آب لعاب آن بنوشید.

آب خیسانده گل ختمی را در طول روز چندین بار غرغره کنید.

دمنوش ترکیب گل نیلوفر، گل بنفشه، گل پنیرک، تخم گشنیز، بابونه، ناخنک، بادرنجبویه، مرزنجوش و ریشه کاسنی

اسطوخودوس را دم کرده و قبل از غذا با عسل میل کنید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *