🍡زرده تخم مرغ آب پز، آب عدس پخته، مربای پوست هندوانه که با عسل درست شده باشد، اسفناج پخته، شنبلیله با عسل، تره تازه با جوجه آب پز، مربای به، آب جوشانده تره
🍡بادام، حریره بادام، روغن بادام شیرین، بامیه، ترنجبین، ماش، تره فرنگی
🍡لعاب به دانه، قدومه، بارهنگ، بالنگو، تخم شربتی، تخم مرو، چهار تخم سینه، سه پستان، شکرتیغال، نعناع
🍡شربت بنفشه، شربت نیلوفر، شربت عناب، آب شلغم خام، عصاره شیرین بیان

پرهیزات
🍡ترشیجات، غذاهای بودار و سرخ کرده، آب یخ، نوشیدنی های یخ کرده و بستنی

سلامتی و تغذیهمقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *